LAATUA JA AMMATTITAITOA

Well Beef -tuotteiden korkea laatu kumpuaa pitkästä kokemuksesta ja tinkimättömistä toimintatavoista, jotka kattavat raaka-aineen, tuotannon, tuotteet ja palvelun.

Olemme suunnitelleet kansallisen elintarvikelain mukaisen omavalvontajärjestelmämme HACCP-periaatteita noudattaen joustavaksi ja tehokkaaksi tuotannon ja toiminnan työkaluksi.

Henkilökuntamme on saanut hygieniakoulutuksen ja Ruokaviraston myöntämän hygieniaosaamistodistuksen eli hygieniapassin. Kouluttaudumme muutenkin jatkuvasti, jotta voimme pitää yllä asiakkaidemme tunnustamaa korkeaa laatua.

TUOTANTOTEKNOLOGIA ALAN HUIPPUA

Huipputarkat pihvimuotoilijamme takaavat tarkat tuotepainot. Käytössämme olevat pakkastunnelit pakastavat pihvit nestemäisen typen avulla muutamassa minuutissa -100° C asteen pakkasessa. Kebabvartaat pakastuvat nopeasti ja tehokkaasti ainutlaatuisessa typpikontissamme.

Läpivalaisutekniikka, metallinilmaisimet ja kattava vierasesinehallinta sekä erottelulaitteistot maksimoivat tuoteturvallisuuden ja korkean laadun. Tuotannon tehokkuutta lisäävät robotit paiskivat töitä raakapakasteiden pakkaamossa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja alan uusin teknologia takaavat korkean laadun ja huipputason säilyvyyden niin jalostetuille raakapakasteillemme kuin valikoiduille arvo-osille.